Dobro došli

na službene WEB stranice Dobrovoljnog Vatrogasnog Društva Križevci !

Nakon što su prvi web sadržaji o križevačkom vatrogastvu objavljeni prije više od dvije godine na adresi www.krizevci.hr/vatrogastvo/index.html ,  a poslije toga  zahvaljujući M I V A informatičkom inženjeringu Križevci  (www.miva.hr )   već godinu dana objavljivani su posebni sadržaji na adresi www.krizevci.com/dvd-krizevci/index.html s kojima smo osvojili drugo mjesto na natječaju za izbor najbolje WEB stranice dobrovoljnih vatrogasnih društava  kojeg je organizirala Hrvatska vatrogasna zajednica, Upravni odbor Društva donio je odluku o postavljanju web sadržaja na vlastitu internet adresu   www.dvd-krizevci.hr .

Želja nam je na ovaj način prikazati rad našeg društva, društva koje već 126. godinu obavlja svoju humanu zadaću spašavanja ljudske imovine i života ugroženih požarom i drugim nepogodama.

Na stranicama ćete pored informacija o radu društva naći i ostale interesantne informacije iz svijeta vatrogastva, profesionalnog i dobrovoljnog, iz naše gradske i županijske vatrogasne zajednice, kao i informacije o vatrogasnim intervencijama na ovom području, te ostale aktualne vijesti.

Biti će nam drago ako nam povratno odgovorite o kvaleiteti stranica, jer će nam svaka sugestija dobro doći u daljnjem kreiranju i održavanju stranica.

UPRAVNI ODBOR

DOBROVOLJNOG VATROGASNOG DRUŠTVA KRIŽEVCI